Forstander til Ryslinge Høj- og Efterskole (genopslag)

Ryslinge Høj- og Efterskole søger forstander. Ansøgningsfrist den 10. maj

Ryslinge Høj- og Efterskole er en af regionens bærende kulturinstitutioner og har igennem mere end 150 år drevet skole og folkeoplysning med afsæt i Grundtvig og Kolds skoletanker. Det gør vi (vores 45 medarbejdere) stadig – både med højskole (40 elever), med efterskole (150 elever), med udlejning og med andre aktiviteter i et nært samarbejde med andre.

Skolens kommende forstander har baggrund i efterskole og/eller højskole og/eller de øvrige frie skoler og mestrer dialogbaseret ledelse i både pædagogisk og strategisk perspektiv. Han/hun har indsigt i økonomistyring. Forstanderen tegner skolen udadtil, ligesom han/hun er drevet af en stor lyst til at understøtte videreudviklingen af skolen sammen med den øvrige ledelse og medarbejderstaben.

Skolens kommende forstander forventes at være parat til at bo i lokalområdet og involvere sig med det omkringliggende samfund. Vi forventer, at du som forstander:

• Plejer og udbygger skolens kultur og traditioner.
  • Har det overordnede ansvar for høj- og efterskolens pædagogiske retning og økonomi.

Ansøgningsfrist: Fredag d. 10. maj.

Stillingen forventes besat med tiltrædelse 1. august.

Ansøgning sendes elektronisk til forstander@ryslinge-efterskole.dk

Du kan læse meget mere om stillingen og skolen på www.ryslinge.nu

For yderligere informationer kontakt:

Fmd. ansættelsesudvalget Søren Hvarregaard: mobil 21421577
Afgående forstander Torben Vind Rasmussen: mobil 20281006