Navne - aktuelt

Nyt om navne i højskolen og omegn

OleWille

Højskolemand bliver konsulent på højskoleområdet i Kulturstyrelsen

01. marts 2017Forstander på Nordjyllands Idrætshøjskole, Ole Wille, afløser den mangeårige undervisningskonsulent i Kulturministeriet, Jesper Moesbøl.

moesbøl

Højskolernes mand i ministeriet takker af

27. februar 2017Jesper Moesbøl blev ikke kun kendt som embedsmanden, der fører tilsyn med, at reglerne bliver overholdt, men også som højskolemennesket, pianisten og fortælleren.

Emmanuelle Kamwi

Han underviser i solidaritet

02. februar 2017Emmanuel har i mere end 15 år uddannet borgere i verdens fattigste lande til at kæmpe for deres rettigheder. I dag underviser han højskoleelever i at bekymre sig om verden.

simonmartinnielsen

”Det bedste output er processen”

08. december 2016Simon Nielsen er multiinstrumentalist, ølbrygger og underviser i karate. Som højskolelærer har han kunnet fokusere på det, han synes er vigtigt. Men han skal ikke være der for evigt.

bodil

Ild, røg og store armbevægelser

08. december 2016Bodil Sofie Espersen fra Suhrs Højskole kombinerer vildskab med fordybelse, når hun sammen med sine elever slagter høns, dykker efter blåmuslinger eller sanker urter i naturen omkring København.

Frederiksen

Er der vilje, er der vej

08. september 2016Højskoleforstander, foredragsholder og musiker Niels Ole Frederiksen Middelfart, fylder 70 år den 8. september 2016.

forstandere

Nye forstandere til Marielyst

27. maj 2016Marielyst får et nyt forstanderpar

antorini

Antorini er ny formand for festival højskole

18. maj 2016Roskilde Festival Højskole har fået ny bestyrelsesformand

Torben S. Jørgensen

Højskolemanden Torben Sloma Jørgensen er død

07. maj 2016NEKROLOG Det er med stor sorg, at vi her på Oure Højskole har modtaget beskeden om vores kollega Torbens Sloma Jørgensens alt for tidlige død.

brandbjerg

Ny bestyrelse på Brandbjerg

03. maj 2016Brandbjerg Højskole har fået en ny bestyrelse

Søg artikler og indhold

Bliv opdateret med de nyeste interviews, tendenser, debatter og arrangementer.
Se tidligere udgaver af nyhedsbrevet BRIEF her.

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven