• Rap-beat-poesi

Publiceret 26-04-2012

EKSPERIMENT Mød to ordsmede, der med enkle øvelser får elever – og nu også redaktioner – til at kaste sig ud i rap og poesi

• Du er dit sprog

Publiceret 26-04-2012

REPORTAGE Mange kommuner har gode erfaringer med at sende flygtninge på højskole. De lærer det talte sprog hurtigt gennem fællesskabet med de andre elever. Men..

• Farvel til fitness

Publiceret 26-04-2012

Når de sidste livsstilskursister afslutter deres ophold på Samsø Højskole i slutningen af april, bliver det også en afslutning i større skala.

• Afsmagens sprog

Publiceret 26-04-2012

INDSPARK Det er nemmere at definere og verbalisere det, man ikke kan lide, end det, man kan lide. Men det skaber afstand og problemer for den mellemmenneskelige..

• Tal f...... ordenligt