• Danmarks bedst sælgende bog udkommer som app

Publiceret 17-12-2014

Højskolesangbogen i sit karakteristiske blå format bliver brugt over hele landet på skoler, højskoler, i forsamlingshuse og i hjemmene. Igennem tiderne har den..

• Årets mest læste artikler

Publiceret 15-12-2014

Højskolelærerens 10 bud topper listen over de mest læste artikler på Højskolebladet.dk i 2014

• Når eleverne gør oprør

Publiceret 15-12-2014

Tidligere højskoleforstander efterlyser solidaritet blandt de unge. Netop derfor står en særlig oplevelse meget tydeligt i hans erindring – den gang han for alv..

• Højskolebladet LIVE: Folkeoplysning i konkurrencestaten

Publiceret 01-12-2014

DEBATARRANGEMENT Mød Marianne Jelved og Ove Kaj Pedersen til en samtale om folkeoplysning i konkurrencestaten

• Mikkel, Marianne - og meningen med Danmark

Publiceret 01-12-2014

GENERATIONSMØDE 72-årige Marianne Jelved og den 21-årige højskoleelev Mikkel Vinther er enige om meget: Der er et paradigmeskifte på vej. Folk gider ganske enke..