• Frie skoler i fælles front: Vi vil genskabe den demokratiske samtale

Publiceret 31-01-2017

Med traditionen til fælles og 4 millioner fra TrygFonden i ryggen stiller højskolerne, friskolerne og efterskolerne sig i spidsen for Frirummet, et initiativ de..

• Mangfoldighed kommer ikke af sig selv

Publiceret 27-01-2017

De fleste højskoler har meget homogene elevgrupper – og langt størstedelen befolkes af unge med en almen gymnasial uddannelse i bagagen. Det har fået kulturmini..

• Det ville I helst læse i 2016

Publiceret 13-01-2017

En tre år gammel artikel tager overraskende førstepladsen, som den mest læste artikel på Højskolebladet.dk i 2016. Vi har lavet en top 5 over de artikler, I fan..

• Sæt barren højt

Publiceret 13-01-2017

Højskolerne lever et tupperwareliv. Vi skal finde nye platforme at udkomme på, skriver forstander, der er i færd med at skaffe elever til en ny højskole.

• Det Danmark du kender

Publiceret 05-01-2017

ANMELDELSE Teaterkoncerten Højskolesangbogen kører for fulde huse på Det Kgl. Teater. Dramaturgien fungerer ikke, men det er egentlig ligegyldigt, for forestill..