Køb abonnement

Køb et årsabonnement eller enkelte numre af Højskolebladet i Højskolernes webshop.

Om Højskolebladet

Højskolebladet er et kulturmagasin i bredeste forstand. I Højskolebladet og på hojskolebladet.dk kan man holde sig orienteret om væsentlige diskussioner om politik og kunst, om dannelse og folkeoplysning og om centrale værdidebatter.

Højskolebladet er højskolen i trykt form og stræber ikke kun mod at afspejle væsentlige debatter, men også at være dagsordensættende på højskolens kerneområder.


Højskolebladet er ikke et smalt magasin udelukkende for højskolemiljøet, men et bredt orienteret magasin, der stræber mod at bringe højskolen ud i verden, og verden ind i højskolen.


Højskolebladet er et uafhængigt månedsmagasin - men udgives af Folkehøjskolernes Forening i Danmark (FFD) - og holder til i Højskolerne Hus på Nytorv i København.


Højskolebladet udkommer 8 gange om året, distribueres i et begrænset gratis oplag til alle landets højskoler, forhandles ellers udelukkende i abonnement og enkeltnumre her fra siden.


Højskolebladet.dk er et supplement til det trykte blad. Her finder man udvalgte artikler fra det trykte blad, men også nyheder, blogindlæg , anmeldelser mv., der kun kan læses her.

Højskolebladet udgives af:

Folkehøjskolernes Forening i Danmark (FFD)
Formand: Lisbeth Trinskjær
Nytorv 7
DK-1450 København K
www.ffd.dk

Søg artikler og indhold

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret med de nyeste interviews, tendenser, debatter og arrangementer.
Se tidligere udgaver af nyhedsbrevet BRIEF her.

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven