Den Rytmiske Højskole søger viceforstander

Vi søger en viceforstander med lyst til at indgå i højskolens ledelsesteam. Stillingen vil være sammensat af administrative opgaver, undervisning, kostskolearbejde og ledelsesopgaver. Vi forventer, du har kendskab til de frie kostskoler, meget gerne højskolen. Du må meget gerne have erfaring med ledelse, men det er ingen betingelse.

Det er væsentligt, at du vil indgå i hele højskolelivet. Du skal således være synlig på højskolen og interessere dig for de unge mennesker og medarbejdernes udvikling og trivsel. Du skal have kompetencer, som kan bruges i højskolens fagudbud, gerne både de musikalske og fællesfagene.

Fordelingen af arbejdsopgaver sker i et samarbejde med forstanderen, og af konkrete opgaver kan nævnes:

• pædagogisk udvikling inden for det musikalske fagområde
  • ansvar for arrangementer og kalenderopfølgning
  • vikardækning og kontakt til timelærere
  • elevkontakt, herunder mentor- og vejledningsarbejde

Højskolen har en tjenestebolig, som vi forventer, du flytter ind i.

Stillingen ønskes besat fra d. 1. januar 2021. Der er planlagt 1. runde samtaler i uge 47. Løn forhandles ud fra gældende regler om ansættelse af viceforstandere.

Ansøgning sendes til Den Rytmiske Højskole, Jyderupvej 18, 4560 Vig, eller til lg@drh.dk senest d. 9. november kl. 12.00. Yderligere information kan fås hos højskolens forstander, Lars Gjerlufsen, på 59 36 06 00.

Den Rytmiske Højskole - et musikalsk liv!

Vi har en markant faglig profil inden for rytmisk musik, lydproduktion, elektronisk musik og sangskrivning/produktion. Undervisningen foregår i professionelle rammer i et kreativt miljø. Højskolens primære aktivitet er to lange højskoleophold på 19 og 24 uger. Derudover har vi fire uger med sommerkurser. Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 30 ansatte og 90 elever i alderen 18 til 25 år. Du kan læse mere om højskolen på www.drh.dk.