Forstander til Aarhus Børnehøjskole

Aarhus Børnehøjskole søger en forstander til at drive højskole for børn sammen med mere end 60 engagerede frivillige. Ansøgningfrist den 10. juni.

På Aarhus Børnehøjskole gør vi verden større for de mindste. Vi er et eftermiddagstilbud, hvor børn kan øve sig i at være nysgerrige på sig selv, på hinanden og på livet.

Vi åbnede i foråret 2018 og tilbyder kreative kurser og aktiviteter omkring Kunst og Håndværk, Musik og Drama, Leg og Teknologi og Gastronomi. Der er i øjeblikket mere end 70 tilmeldte børn på vores ugentlige kurser.

Aarhus Børnehøjskole er en del af den kirkelige børne- og ungdomsbevægelse KFUM og KFUK.

Som forstander for Aarhus Børnehøjskole:

• har du ansvaret for den daglige drift
  • er du til stede og synlig i de daglige aktiviteter og udmønter vores værdier: værdighed, kvalitet og nysgerrighed
  • er du pædagogisk leder og sparringspartner for de frivillige
  • repræsenterer du Aarhus Børnehøjskole overfor vores samarbejdspartnere
  • har du personaleansvar for deltidsansatte

Vi tilbyder:

• mulighed for at være med til at drive og videreudvikle et meningsfuldt og unikt tilbud til børn
  • en stærk, etableret organisation bestående af mere end 60 aktive frivillige
  • et lokalt og landsdækkende kollegafællesskab i KFUM og KFUK
  • en aktiv og ambitiøs styregruppe, du refererer til
  • et fuldtidsjob med fleksible arbejdstider
  • eksterne sparringspartnere og en supervisor
  • en løn op til skalatrin 45 på statens lønramme
  • mulighed for relevant efteruddannelse

Vi forventer at du:

• står inde for KFUM og KFUKs formål
  • har noget på hjerte og kan brænde for at gøre verden større for de mindste
  • er højskole- eller foreningsmenneske
  • har en solid pædagogisk og ledelsesmæssig erfaring samt en relevant uddannelse som f.eks. pædagog eller lærer
  • trives med både at arbejde selvstændigt og i fællesskab med andre
  • er udadvendt og opsøgende i forhold til eksterne partnere (skoler, børne- og kulturinstitutioner m.fl.)
  • kan have fleksible arbejdstider, herunder være til stede i Aarhus i Børnehøjskoles åbningstid fra kl. 16.00-18.45 flere gange om ugen og til aftenmøder
  • kan lide at synge fællessang - og hvis du kan spille til, er det en stor fordel

Tiltrædelse den 1. august eller snarest derefter.

For yderligere information se børnehøjskole.dk eller kontakt formand for styregruppen Jens Christian Sandbjerg på 41 85 41 52.

Ansøgningsfrist mandag den 10. juni 2019 til ansoegning@boernehoejskole.dk.

Der afholdes samtaler mandag den 17. juni 2019 og mandag den 24. juni 2019. Som led i ansættelsesprocessen anvendes tests.