Forstander til SeniorHøjskolen - Nørre Nissum

SeniorHøjskolen i Nørre Nissum søger forstander med forventet start 1. juni eller efter aftale. Ansøgningsfrist 8. marts.

Om stillingen

SeniorHøjskolen ligger i Nørre Nissum i det smukke men også barske Nordvestjylland i gåafstand til Limfjorden og med kort afstand til Vesterhavet og det fantastiske skovområde Klosterheden.

Vi har god søgning af kursister fra hele landet, og mange kurser udnytter de naturmæssige og kulturelle potentialer i nærområdet.

Vi tilstræber et højt fagligt niveau, særligt indenfor skolens profilområder. SeniorHøjskolen betragter sig selv som en egnsskole, som også betyder, at vi lægger vægt på at være åbne for og i kontakt med egnens befolkning.

Du skal i samarbejde med lærere, øvrigt personale og bestyrelsen videreudvikle skolens visioner og strategier i en situation med flere nye seniorhøjskoler, men også med flere aktive seniorer - en udvikling vi ønsker, skal ske med respekt for og med din deltagelse i skolens dagligdag og dens faglighed og tradition, som er rundet af det grundtvigske.

Læs hele stillingsopslaget her

Ansøgning

Kortere motiveret ansøgning på et par sider bilagt CV og eventuelt referencer sendes senest d. 8. marts på mail til bestyrelsesformand, Frede Krøjgaard, fredek@seniorhoejskolen.dk

Vi forventer at gennemføre 1. runde samtaler d. 17. og 19. marts og 2. runde samtaler d. 24. marts.

Spørgsmål vedrørende stillingen til: 
Bestyrelsesformand Frede Krøjgaard
Mail: fredek@seniorhoejskolen.dk. 
Tlf.: 8755 3259

Aftaler om rundvisning træffes med skolens kontor tlf.: 9789 1011