Højskolelærer søges til Sejlads og Vandsport

Egmont Højskolen søger lærer med start mellem 1/5 og 1/8 2020. Ansøgningsfrist den 3. april.

Kan du begejstre elever med din viden og passion for sejlads og vandsport, og færdes du hjemmevant på et skib, en havn og ved vandet? Har du lyst til at arbejde på Danmarks største og mest rummelige højskole, og kan du formidle din viden og kunnen på en nærværende måde, der balancerer det faglige og menneskelige med en perspektivering af fagenes kulturelle betydning – i et forpligtende fællesskab med stærke relationer? Så er dette måske noget for dig.

Vi søger en dygtig, engageret lærer, der kan indgå i et team af undervisere inden for sejlads og vandsport til en fuldtids- og fastansættelse som højskolelærer, hvor tiltrædelsen skal ske mellem d. 1/5 og 1/8 - 2020.

Du skal have undervisererfaring og gode færdigheder inden for sejlads og vandsport, du skal være rolig i pressede situationer og have kendskab til søsikkerhed og sikker sejlads, du skal være god til at samarbejde og have tålmodighed. Hvis du kender til bådebyggeri og vedligeholdelse og istandsættelse, bliver vi ikke kede af det.

Andre fag: Som det fremgår af vores hjemmeside har vi mange fagområder, så skriv, hvis der er andre fag, du kan dække, herunder gerne friluftsliv og keramik.

Egmont Højskolen er en almen folkehøjskole for alle, hvor vi vægter samspillet mellem mennesker med vidt forskellige liv og muligheder og har et særligt ansvar for elever med handicap og funktionsnedsættelse. Skolens virke bygger på ligeværdighed, myndighed og solidaritet.

Skriftlig ansøgning via mail på mail@egmont-hs.dk – skal være skolen i hænde senest fredag d. 3. april, og der vil blive afholdt samtaler i uge 16.

Yderligere oplysninger hos: viceforstander Karin Busk Sørensen tlf.: 51 29 25 30, eller forstander Søren Møllgaard Kristensen tlf.: 61 30 54 18

Læs mere på www.egmont-hs.dk