• Ny forstander på Den Skandinaviske Designhøjskole

Publiceret 18-05-2018

Merete Østergaard forlod en stilling på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus for at blive forstander på Den Skandinaviske Designhøjskole i starten af..

• Rasmus Meyer bliver ny forstander på Krogerup

Publiceret 17-05-2018

Til sommer overlader Rikke Forchhammer Krogerups ror til 35-årige Rasmus Meyer, der kommer fra en stilling som direktør i Dansk Socialrådgiverforening.

• Bliv ikke på din egen banehalvdel

Publiceret 02-05-2018

KRONIK Mange forsøger at bremse debatten, når væsentlige emner er på dagsordenen i efter- og højskoleverdenen. Men vi har brug for intern, gensidig kritik. Vi h..

• Blachman i staccato

Publiceret 19-04-2018

ANMELDELSE Thomas Blachman vil i en ny lille pamflet belære ungdommen om dens kreative potentiale. Professor Lene Tanggaard kan godt lide Blachman, men er ikke..

• ”Der skal være ballade om Højskolesangbogen”

Publiceret 05-04-2018

HØJSKOLESANGBOGEN Udvalget bag en ny udgave af Højskolesangbogen går nu ud i offentligheden for at få bud på, hvilke sange der skal med. Flere kvinder og mere h..

• Har du en krise? Vær du kun glad for det

Publiceret 15-03-2018

ESSAY Krisen er et eksistensvilkår. Vi kan ikke undgå den, og vi kan heller ikke iscenesætte den. Den hænder os fra tid til anden, om vi vil det eller ej. Derfo..

• Kan E-sport være højskolefag?

Publiceret 14-03-2018

DEBAT Louis Mogensen kan ikke få øje på de offensive argumenter

• Fitness i fællesskab

Publiceret 09-03-2018

LÆRERPORTRÆT Jane Flæng underviser i fitness og spansk og er studievejleder på Aalborg Sportshøjskole. Hun vil lære eleverne at se ud over sig selv.

• ”Vi behøver ikke at vide alt”

Publiceret 08-03-2018

TÆT PÅ På Krogerup Højskole har man en meget liberal holdning til alkohol, sex og kærlighed. Der er ingen formulerede regler for forhold mellem lærer og elev, o..

• Roskilde Festival Højskole ansætter viceforstander

Publiceret 08-03-2018

NAVNE Roskilde Festival Højskole har ansat den 37-årige idéhistoriker, konsulent og tidligere højskolelærer Jonas Møller som skolens viceforstander.