• Næste nummer udkommer til maj

Publiceret 30-03-2020

BLADET Vi har valgt at udskyde Højskolebladet #2, der skulle være udkommet i marts, på grund af Corona-virus. I stedet udkommer et dobbeltnummer til maj.

• Sådan gør du: Tips til det gode virtuelle værtskab

Publiceret 24-03-2020

TIPS Mange holder møder, underviser og skaber fællesskaber online for første gang i disse uger. Helle Solvang fra Værtskabet giver dig tips til det gode værtska..

• Højskolerne lukkes ned i 14 dage

Publiceret 11-03-2020

På baggrund af statsministerens melding vedrørende Coronavirus lukkes alle højskoler ned og elever og kursister sendes hjem.

• Navnenyt: Ny forstander på Vestjyllands Højskole

Publiceret 26-02-2020

36 havde søgt stillingen. Fire kandidater blev indkaldt til samtale. Nu har er der ansat en ny forstander på Vestjyllands Højskole, der kører med fulde huse.

• Supertankeren

Publiceret 16-02-2020

REPORTAGE For længe siden var Askov Højskole rigets anden hovedstad og en vægtig røst i samfundsdebatten. I dag må den hæderkronede skole se sig stillet over fo..

• ”Der er et eventyr om hvert et hjørne”

Publiceret 16-02-2020

LÆRERPORTRÆT Storbymennesket Carsten Theede er rykket fra storbyen til Vester Thorup Højskole med barn og kæresten Matilde, der også er lærer på skolen. Her ska..

• Tider skifter, og sæder mildnes: Anne Linnet i Højskolesangbogen

Publiceret 11-02-2020

ANEKDOTISK Anne Linnet blev vejet og fundet for let til Højskolesangbogens 18. udgave. Nu kommer hendes "Forårsdag" med. Hvad er der sket?

• Livet begynder med livet – ikke med døden

Publiceret 04-02-2020

REPLIK Ødelæg! Er det virkelig kunstens væsen og Højskolens udgangspunkt? Det hævdede forstanderen på Krabbesholm Højskole, Kurt Finsten, i en bemærkelsesværdig..

• ”Jeg tænkte, at det var mig, der var forkert og besværlig”