• Mands Minde foredrag er begyndt - nå med til de sidste syv

Publiceret 28-01-2010

Mands Minde foredragene er dette år med musikeren og forfatteren Peter Bastian.

• Højskoleelev skudt

Publiceret 27-01-2010

På en svensk højskole i Ljungskilde nær Göteborg udbrød der panik, efter en elev havde optrådt truede over for de andre elever.

• Landmandshøjskole i Rødding

Publiceret 18-01-2010

Rødding Højskole har fået stablet en succes på benene i form af et ugekursus til landmænd, der af den ene eller anden grund ikke længere skal hverve sig i landb..

• Hvordan synes du selv, det går?

Publiceret 11-01-2010

Unge kæmper med selvværdet. Og det er ikke længere et socialt fænomen. Flere og flere unge med de ellers bedste forudsætninger har vanskeligt ved at sætte sig i..

• Højskolen og Den 2. Kolde krig

Publiceret 11-01-2010

I novembernummeret af Højskolebladet bliver der spurgt, hvem der skriver om højskolernes deltagelse i fredsbevægelserne og de politiske kampe under den anden ko..

• Grønlandsk deroute

Publiceret 11-01-2010

De to grønlandske højskoler, Knud Rasmussenip Højskolia i Sisimiut og Sulisartut Højskoliat i Qaqortoq, er lukningstruet trods lange ventelister

• Ventelister på flere skoler

Publiceret 11-01-2010

Skolernes lange kurser, som starter i januar, er fyldt op flere steder

• Nordisk realkompetence

Publiceret 11-01-2010

En arbejdsgruppe har gennem 2009 haft til opgave at udarbejde en rapport, som viser, hvordan de forskellige lande i Norden dokumenterer de realkompetencer, der..

• Meget peger på konkurs

Publiceret 05-01-2010

Gennem efteråret er der blevet udkæmpet en kamp om Kunsthøjskolen Thorstedlund

• Endnu en skole må lukke

Publiceret 05-01-2010

Haslev Udvidede Højskole mistede mellem efterårsholdet og forårsholdet livet, da det viste sig umuligt at udfylde det lange kursus her til foråret.