• Lærere på herrens mark

Publiceret 29-08-2014

REPLIK Da den danske lærerstand var præget af kaldstanken, var lærerne dybt fortrolige med begrebet ”opdragende undervisning”, men med lønmodtagerbevidsthedens..

• Finanslov: Højskolerne overset igen igen

Publiceret 28-08-2014

Højskolerne skal fortsat kigge langt efter tilbageførslen af genopretningsmidlerne i det nye finanslovsforslag. Formand for Folkehøjskolernes Forening, Lisbeth..

• Tovtrækkeri om folkeskolen

Publiceret 27-08-2014

For blot få år tilbage var det stort set kun højskolefolk, der gad tale om dannelse. I dag står dannelsen centralt i debatten om den nye folkeskolereform og udg..

• Om smedens barkede næver

Publiceret 15-08-2014

INDSPARK Børnene behøver ikke længere skaffe sig eftermiddagssnacken i naboens have, men tilmeldes frugtordninger. Og i stedet for tæv af smeden risikerer de nu..

• Er lyset for studenter blot?

Publiceret 13-08-2014

MANGFOLDIGHED De seneste tal viser, at det stadig er de såkaldte 4.G’ere, der dominerer højskolernes lange kurser, og højskoleelever på den enkelte skole synes..

• Alt-mulig-generalsekretær fylder 60

Publiceret 11-08-2014