• Nyt med småt

Højskolebladets små, hurtige nyheder

• Højskoleplan på pause

Publiceret 27-03-2014

Håbet lever stadig, men Sportsefterskolen SINE kommer ikke til at udbyde højskoleophold lige foreløbigt

• En ægte turnaround

Bedre tider på Engelsholm Højskole

• Et valg bør ikke handle om børnecheck

Publiceret 27-03-2014

INDSPARK Engang skulle vi komme hinanden ved – nu er vi os selv nærmest. Parlamentsvalget i Europa mellem frihandel og socialprotektionisme

• Forsvar for hjemve

Publiceret 27-03-2014

KOMMENTAR Højskolen som hjem er en tvetydig størrelse – og det kan
ikke være anderledes. Et par kommentarer til Højskolebladets tema om hjem

• Højskolens opgave

Publiceret 27-03-2014

OMTALE Højskolen har en opgave. Og den er mere vigtig end nogensinde. To bøger med artikler og taler af de to Askov-koryfæer Knud Hansen og Hans Henningsen burd..

• Forpost syd for grænsen

Publiceret 27-03-2014

REPORTAGE Bøger lugter af gamle dage, og når man sidder i biblioteket på Jaruplund Højskole, er man omgivet af en verden af i går, eller måske rettere af i forg..

• Højskolen: En eksportsucces

Publiceret 27-03-2014

TENDENS Højskolens idealer giver inspiration vidt omkring i Europa. Særligt tidligere elever fra de østeuropæiske lande forlader de danske
højskoler me..

• Da højskolen tabte kampen om Europa

Publiceret 27-03-2014

HISTORISK Bølgerne gik højt i højskolekredse op til folkeafstemningen i 1972, hvor modstanden mod Danmarks indtrædelse i EF var stor. For Fællesmarkedet stod i..

• Europa 2.0

Publiceret 27-03-2014

TENDENS Det europæiske projekt skal genfortælles. Europapolitiker Morten Løkkegaard har taget initiativ til ”Den nye fortælling om Europa”, som i starten af mar..