• Alle kan bygge et hus

Publiceret 15-06-2017

REPORTAGE I Brenderup går en gruppe elever og bygger et 100 procent selvgenererende hus. Det har ingen af dem prøvet før, og væggene er ikke lige, men de har ry..

• 500 højskoleelever indtager Folkemødet

Publiceret 14-06-2017

NYHED Godt 500 højskoleelever indtager Bornholm i disse dage. Under parolen ”Råb lavere, lyt højere!” vil de deltage i debatter og samtaler for selv at blive kl..

• Grundtvig gæster Folkemødet på Bornholm

Publiceret 13-06-2017

NYHED Nikolai Frederik Severin Grundtvig har nu bekræftet, at han også deltager i dette års folkemøde. I fuldt ornat og bevæbnet med salmevers og Twitter-konto..

• Ny undersøgelse: Unge er bekymrede over digitale mediers overvågning

Publiceret 13-06-2017

TENDENS Højskoleelever ved godt, at digitale medier som Facebook og Google indsamler data fra deres aktiviteter på nettet. Ny undersøgelse viser, at det bekymre..

• Duelighed uden livstegn

Publiceret 09-06-2017

KRONIK Livsduelighed som begreb er dukket op i den pædagogiske forskning på det seneste. Men hvad betyder det, og hvad skal det til for?