• Man skal jo ikke være så sart

Publiceret 27-09-2018

KLUMME Jeg GIDER IKKE undskylde, at jeg forventer, at vi behandler vores medmennesker med respekt.

• Højskolen skal turde være almindelig

Publiceret 26-09-2018

INTERVIEW Lene Tanggaard modtog Højskolepædagogisk Pris i 2017. Her fortæller hun om højskole, pædagogik, tværfaglighed og om at turde være almindelig.

• Hvor meget mangfoldighed kan højskolen rumme?

Publiceret 26-09-2018

MANGFOLDIGHED Højskolen er et frirum, lyder det ofte. Men er den i virkeligheden mest af alt kun et frirum for en privilegeret gruppe af heteroseksuelle, hvide..

• Med Dansk Blindesamfund på Nolde Museet

Publiceret 25-09-2018

ANEKDOTEN Min største museumsoplevelse nogensinde.

• Bliv dog hjemme

Publiceret 25-09-2018

KLIMA Mere økologisk og vegetarisk mad, mindre madspild, mere grøn energi og en stærkere bevidsthed om at begrænse CO2-udslippet. Højskoleelever er begyndt at s..

• Nu kan du indstille kandidater til Højskolepædagogisk Pris 2018

Publiceret 04-09-2018

NYHED Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have Højskolepædagogisk Pris på 25.000 kr. i 2018. Alle kan indstille kandidater. Det kan være en lærer, de..

• Undervurder aldrig gamle damer

Publiceret 14-08-2018

DEBAT Det er os bedste- og oldemødre, der hiver børnebørnene med. Det er os, der betaler for deres højskoleophold. Det er os, I skal nurse. Husk det.

• Cheflobbyist efterlyser højskoleånden i den politiske proces

Publiceret 13-08-2018

DEBATINTERVIEW Er man utilfreds, har man ikke bare mulighed for, men pligt til at blande sig, lyder det fra cheflobbyist Peter Bjerregaard.

• "Gid jeg var en smule selvglad"

Publiceret 09-08-2018

INTERVIEW De unge døjer med utilstrækkelighedsfølelser i påbudssamfundet. Højskolelærer og ph.d. i Kierkegaards eksistenstænkning, Christian Hjortkjær, vil gern..

• Jeg har et intuitivt problem med fællesskaber