• ”Vi skal byde resignationskulturen trods”

Publiceret 18-06-2018

NAVNE Ifølge Krogerup Højskoles kommende forstander Rasmus Meyer må højskolen ikke nøjes med at være konkurrencestatens sanatorium.

• Menigmandsguide til Folkemødet

Publiceret 12-06-2018

Retoriker Bjarke Lindemann leverer gode råd til, hvordan du som højskoleelev eller et andet ungt menneske bedst kommer til orde på Folkemødet.

• Filosoffen Anders Fogh Jensen ny forstander på Vestjyllands Højskole

Publiceret 28-05-2018

Den kendte debattør Anders Fogh Jensen er valgt af en enstemmig bestyrelse som ny forstander på Vestjyllands Højskole. Han afløser her Else Mathiassen.

• Antallet af højskoler eksploderer i USA

Publiceret 24-05-2018

Der åbner højskolelignende institutioner som aldrig før i USA, og skolerne melder om et stærk stigende elevtal. Selv om ingen med sikkerhed ved hvorfor, peger s..

• Tre gode grund til at synge fællessang

Publiceret 24-05-2018

Ifølge Dy Plambeck, forfatter og medlem af redaktionsudvalget for den 19. udgave af Højskolesangbogen

• Ny forstander på Den Skandinaviske Designhøjskole

Publiceret 18-05-2018

Merete Østergaard forlod en stilling på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus for at blive forstander på Den Skandinaviske Designhøjskole i starten af..

• Rasmus Meyer bliver ny forstander på Krogerup

Publiceret 17-05-2018

Til sommer overlader Rikke Forchhammer Krogerups ror til 35-årige Rasmus Meyer, der kommer fra en stilling som direktør i Dansk Socialrådgiverforening.

• Bliv ikke på din egen banehalvdel

Publiceret 02-05-2018

KRONIK Mange forsøger at bremse debatten, når væsentlige emner er på dagsordenen i efter- og højskoleverdenen. Men vi har brug for intern, gensidig kritik. Vi h..

• Blachman i staccato